úterý 31. května 2016

80 Kč za letenku z Prahy do Benátek. Pro kohokoliv

80 Kč za letenku z Prahy do Benátek. Pro kohokoliv
Letenky do Benátek si můžete koupit dnes již za 2,91 €
Je tady další pecka. 80 Kč za letenku do Benátek z Prahy. Pro kohokoliv. V červenci. Se všemi poplatky a bez nutnosti členství v jakémkoliv klubu.

Letenky z Prahy do Benátek za 2,91 €


Pochválena budiž konkurence. V současnosti létají do Benátek 4 společnosti. Wizzair, easyJet, ČSA a Volotea. Posledně jmenovaná společnost dnes spustila promo. Letenky z Prahy do Benátek si tak můžete koupit za 2,91 €, což vychází na krásných 80 Kč. Volotea létá na benátské letiště Marco Polo.

Nádherné je na tom to, že nemusíte mít členství Supervolotea. Pokud ho máte, tak letenka stojí jen 1 €. Cena platí, jako vždy u lowcostů, jen pro cestu s příručním zavazadlem. Termínů je na prázdniny hned několik, ale samozřejmě rychle mizí.

80 Kč za letenku z Prahy do Benátek. Pro kohokoliv
Letenky z Prahy do Benátek za 2,91 € se všemi poplatky

Zpáteční letenky


Zpáteční letenky ovšem už tak levně nejsou. To ale vůbec nevadí. Zpátky leťte třeba s Wizzair. Modelový případ je ve čtvrtek 14. července z Prahy do Benátek s Voloteou a zpátky v neděli 17. července s Wizzem za 19.90 €. U Wizzair cena platí jen pro členy WIZZ Discount Clubu. Nejste-li členem, zaplatíte jen o 10 € více. Jak na členství najdete zde.


Jak se dostat z obou benátských letišť do Benátek

7 kroků, jak se dostat levně z letiště v Trevisu do Benátek

Hezké prázdniny v Benátkách

Letenky Benátky - Praha za 19.90 €
Benátky - Praha za 19.90 €


Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.