neděle 1. května 2016

Nenechte si ujít další Aperol Spritz party v Benátkách

#Happyspritz, Benátky, Aperol Spritz party, Peggy Geggenheim

Že nefunguje spojení umění a drinky? Ale kdeže. Nenechte si ujít další Aperol Spritz party v Benátkách. Po zimní přestávce totiž startuje série 4 setkání, která spojuje muzeum Peggy Guggenheim a Aperol Spritz. Ta letošní má označení #Happyspritz16.

Tak trochu jiný večer


Chcete-li strávit v Benátkách tak trochu jiný večer, tak jděte do toho. Pobavíte se a můžete potkat spoustu zajímavých lidí. Při tom se "setkáte" s obrazy Picassa, Kandinského, Pollocka nebo Warhola. Stejně tak můžete znovu prožít kouzelnou atmosféru italské umělecké scény 60. let. Tu navodí výstava s názvem IMAGINE. Nuove immagini nell’arte italiana 1960-1969.

Pohodu dotvoří vystoupení uznávaných italských DJs

Kdy?


16. května - Serata Indie
30. května - Serata Post Rap
06. června - Serata World Music
27. června - Serata Future Sound Italy

Začátek je vždy od 19 hodin. Konec pak ve 21 hodin.

Kde?


Na místě k tomu přímo stvořeném. Na zahradě muzea Peggy Guggenheimové. Ano, té Peggy, která vždy milovala umění a večírky v zahradě svého muzea. Muzeum sídlí v Palazzo Vernier dei Leoni. Benátčané mu říkají Palazzo Nonfinito - Nedokončený palác.

Muzeum Peggy Guggenheimové v paláci Vernier dei Leoni, Benátky
Muzeum Peggy Guggenheimové v paláci Vernier dei Leoni

Za kolik?


Vstupné je 13 €, snížené je za 5 €. Vstupenky lze zakoupit on-line nebo přímo v muzeu. Více informací najdete na webu, Facebooku, Twitteru nebo si můžete napsat přímo na Happyspritz@guggenheim. 

Hezkou zábavu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.