pátek 27. května 2016

Benátky letecky za 558 Kč tam i zpět v srpnu

S Wizzair letecky do Benátek za 558 Kč tam i zpět v srpnu
S Wizzair letecky do Benátek za 558 Kč tam i zpět v srpnu


Další super ceny letenek. Zdá se, že akční letenky na prázdniny nemají konce. Právě teď, si můžete koupit Benátky letecky za 558 Kč tam i zpět v srpnu s Wizzair.

 

Wizz Discount Club. Vyplatí se


Ceny jsou včetně všech poplatků a platí do "vyprodání". Podmínkou je, že se odbavíte on-line, budete mít malé příruční zavazadlo a jste členem Wizz Discount Clubu. Pokud nemáte členství, doporučuji si ho koupit. Vyplatí se. Bez členství je cena za zpáteční letenku 1.098 Kč.

Členem WIZZ Discount Clubu se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok a můžete ho využít pro libovolný počet letů.

Modelový případ letenek do Benátek a zpět za 558 Kč


Wizzair garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč a je to doma. Respektive členství máte zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným letenkám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinovou slevu. Ta vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob).

7 kroků, jak se dostat levně z letiště v Trevisu do Benátek.


Společnost Wizzair létá na letiště Treviso. 7 kroků, jak se dostat levně z letiště v Trevisu do Benátek.

Ostatní společnosti létají na benátské letiště Marco Polo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.