úterý 3. května 2016

Benátky letecky za 3 stovky

Wizzair, Benátky za 300 Kč
Letadlo společnosti Wizzair na letišti Treviso

Fakt. Nekecám. Málokdo mi věří, že létám do Benátek za tři stovky. Tak tady to je. Wizzair spustil dnes o půlnoci svoji další promo akci. Sleva 20 % na všechny lety. Dají se tak koupit Benátky letecky za 3 stovky. Ceny samozřejmě platí do "vyčerpání zásob".

Sleva pro členy WIZZ Discount Clubu


Nejnižší cena v systému za jednosměrnou letenku, je v tuto chvíli 307 Kč.  Cena je včetně všech poplatků a týká se cesty s příručním zavazadlem. Platí pro členy WIZZ Discount Clubu. Tím se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok a můžete ho využít pro libovolný počet letů.

Ukázka cen jednosměrných letenek pro nečleny a členy WIZZ Discount Clubu



Wizzair garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč a je to doma. Respektive členství máte zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným letenkám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinovou slevu. Ta vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob). 

Jak se dostat z letiště do Benátek?


Ti, kdo si nechtějí členství kupovat, můžou počkat do zítřka. Pak bude sleva 20 % pro kohokoliv. Ale letenky za nízké ceny budou "přebrané" a ceny vyšší.

Wizzair létá na letiště Treviso. Do Benátek se z letiště dostanete od 4,65 €. Jak se dostat z letiště do Benátek? Je to snadné. Přečtěte si o tom článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.