čtvrtek 14. května 2015

Pozvánka na skvělou akci v pondělí v Benátkách.

Určitě znáte spritz. Nebo Aperol Spritz. Oranžový míchaný nápoj, který obsahuje 3 díly proseccca, 2 díly Aperolu či Campari a 1 díl sody. Velmi populární v severní Itálii a obvzláště pak v Benátkách.

V pondělí 18. května startuje již 7. ročník akce Happyspritz@guggenheim. Jde o jednu z nejočekávanější akcí benátské sezóny. Jak již sám název naznačuje, jde o spojejí zábavy a umění. Akce #happyspritz2015 se koná v prostorách benátského muzea Peggy Guggenheim, letos ve spolupráci s Aperol Spritz a benátskou univerzitou Cà Foscari Venezia. 

Poznačte si do kalendáře 4 termíny, teto skvělé společenské akce
18. května 
08. června
14. září
28. září
a to vždy v čase od 19 do 21 hodin. Přijďte strávit večer ve společnosti přátel a mistrovských děl Picassa, Kandinského, Pollocka či Warhola. To vše za doprovodu živé hudby skupiny Elettrofoscari.

Vstupenky je možné koupit online zde a stojí od 12 €, pro studenty či držitele Guggenheim passu 5 € (on-line jsou kupodivu dražší, stojí 13,5 € resp 6,5 €).
 
V případě deště bude akce zrušena a vstupné bude vráceno případně mohou být vstupenky alternativně použity pro další akci. 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.