pátek 29. července 2016

Jedinečný zážitek. Silent party v Benátkách

Jedinečný zážitek. Silent party v Benátkách, kam večer v Benátkách, zábava,
Jedinečný zážitek. Silent party v Benátkách, italská muzika, pop, hip-hop, rock

Netradiční party můžete zažít v sobotu 30. července v Benátkách. Open air diskotéka. Vstupné je zdarma. Tři DJs budou hrát na jednom pódiu. Ve stejnou chvíli tři různé žánry. Italskou muziku, komerci a hip-hop/rock. Vy, se sluchátky na uších, si zvolíte, který kanál budete chtít poslouchat. Dle nálady si můžete kanály kdykoliv měnit. Jedinečný zážitek. Silent Party v Benátkách.

Sluchátka navíc svítí. Zeleně, červeně, modře. Barva je daná kanálem, který právě posloucháte. To vše, společně se světelnými efekty z DJs stage, vytváří neuvěřitelnou atmosféru.

Zaregistrujte se přes web nebo WhatsApp


Jak se na party dostat? Je to jednoduché. Zaregistrujte se přes web (ITA, použijte překladač, stačí vyplnit jméno, příjmení a email) nebo přes aplikaci WhatsApp. Na ní pošlete zprávu s textem "JmenoPrijmeniSilentVenezia" (bez uvozovek a diakritiky) na číslo +39 345/8932478. Registrací si zajistíte nejen rezervaci sluchátek, ale i možnost zapůjčit si sluchátka za zvýhodněnou cenu 6 €. Registrovat se je možné jen do dnešní půlnoci (29. července). 


Bez registrace to jde taky


Bez registrace to jde taky. Dorazíte prostě v sobotu večer přímo na party. Ta se bude konat na benátském náměstí Campo Santa Margherita. Cena za pronájem sluchátek bude ovšem už 8 €. Tato varianta ale skrývá malý háček. Nemusí být už k dispozici dost sluchátek. Vstupné na party se neplatí. Pořadatelé "žijí" jen z pronájmu sluchátek.

Co: Silent Party Venezia
Kde: Campo Santa Margherita
Kdy: 30. července 2016
Od-do: 21.00 - 00.30 hodin



Party pořádá agentura Happy2gether (zde najdete i foto, jak taková party vypadá) ve spolupráci s městem Benátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.