středa 27. července 2016

1 € za letenky z Prahy do Benátek

1 € za letenky z Prahy do Benátek
Levné letenky z Prahy do Benátek se společností Volotea. Již od 1 €

Další akce na levné letenky. Zdálo se vám včerejších 229 Kč za letenky do Benátek moc? Dnes můžete dát jen 1 € za letenky z Prahy do Benátek. Tentokráte je nabízí společnost Volotea. Výběr termínů je poměrně široký. Od srpna až do prosince letošního roku.

Cena je platná pro ty, co mají členství Supervolotea. A jak je u Volotei zvykem, super cena platí pouze pro jeden směr, tentokráte Praha - Benátky.  Ale to nevadí. Zpátky můžete letět s jinou společností. Jak na letenku za 1 €?


1. Vytvořte si svůj účet, dostanete za to 10 € bonus


Jak na to? Nejprve si vytvořte svůj účet. Registraci provedete přímo na stránkách Volotea. Zadejte svůj e-mail a heslo. Po chvíli obdržíte potvrzovací e-mail a na váš účet u Volotea vzápětí naskočí kredit 10 €. Má platnost 1 rok. Platí na všechny lety společnosti Evropě. Pozor! Při registraci přes Facebook, nedostanete nic.

1 € za letenky z Prahy do Benátek
Největší výběr letenek za 1 € je měsíci listopadu

2. Kupte si členství Supervolotea


Členství Supervolotea stojí 49.99 €. Platnost má jeden rok. A umožňuje vám, kromě jiných výhod, nakoupit 3x zpáteční letenku pro sebe. Nebo si třeba vyrazit někam společně s 5 kamarády.


3. Vyberte si svůj let


V dalším kroku si vyberete svůj let. Termíny z Prahy do Benátek jsou od srpna až do prosince. Nejvíce je jich k dispozici v listopadu a prosinci.  Ale jako vždy, letenky rychle mizí. Nenechejte se zmást cenou 0,97 € za letenku. K ní se automaticky připočte poplatek 3 euro centy. Určitě si taky všimnete, že levné letenky platí jen pro jeden směr. Nemusíte kupovat zpáteční. Klidně si je kupte u jiné společnosti (Wizzair, easyJet, ČSA). Cena levné letenky zůstane stejná. Svoji vybranou letenku zaplatíte kartou a je to.

4. Najděte si levné ubytování


Levné ubytování v Benátkách si můžete na vybrat na Booking a nabídku porovnat na srovnávači cen Hotelscombined.

5. Jak se dostat levně z letiště do Benátek.


Společnost Volotea létá z Prahy přímo na benátské letiště Marco Polo.


Buon viaggio!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.