středa 6. července 2016

8 € za letenku do Benátek z Prahy. S bonusem 10 €. Pro každého

8 € za letenku do Benátek z Prahy. Pro každého

Až do 7. července si můžete koupit za 8 € letenku do Benátek z Prahy. S bonusem 10 €. Pro každého. Včetně všech poplatků. Bez nutnosti jakéhokoliv členství. Akci spustila společnost Volotea. Oslavuje 8.000.000 přepravených pasažérů. Proto i letenky stojí jen 8 €. A ještě k tomu můžete získat 10 € jako bonus. Zadarmo.

1. Vytvořte si svůj účet, dostanete za 10 €


Jak na to? Nejprve si vytvořte svůj účet. Registraci provedete přímo na stránkách Volotea. Zadejte svůj e-mail a heslo. Po chvíli obdržíte potvrzovací e-mail a na váš účet u Volotea vzápětí naskočí kredit 10 €. Má platnost 1 rok. Platí na všechny lety společnosti Evropě. Pozor! Při registraci přes Facebook, nedostanete nic.

2. Vyberte si svůj let


V dalším kroku si vyberete svůj let. Termíny jsou v červenci, srpnu i září, ale letenky rychle mizí. Určitě si taky všimnete, že levné letenky platí jen pro jeden směr. Nemusíte kupovat zpáteční. Klidně si je kupte u jiné společnosti (Wizzair, easyJet, ČSA). Cena levné letenky zůstane stejná. Svoji vybranou letenku zaplatíte kartou a je to.

8 € za letenku do Benátek z Prahy. Pro každého
Ukázka letenky Praha - Benátky na let 21. července 2016 za krásných 7.78 €

3. Letenka za minus 2 €?


Určitě vás to napadlo taky. Zaplatit letenku ze získaného kreditu 10 €. Bylo by fajn mít letenku za minus 2 €. Někdy to jde, někdy ne. Kredit lze většinou použít pouze na úhradu letenek, které stojí více než 10 €. Ale to vůbec nevadí. Máte rok času si počkat, než bude další zajímavá akce na kterou svůj kredit uplatníte.

Získejte dalších 10 €


Kdybyste chtěli získat pro sebe další kredit, pozvěte své přátele. Zadáte ve svém účtu jen jejich e-maily. V případě, že si poté koupí u Volotea letenku, proletí ji, naskočí vám na účtu dalších 10 €. Za každého, koho jste pozvali a kdo pak nakoupí a poletí. Jen se nesmíte registrovat přes Facebook. To pak nedostanete nic. Vůbec nic. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.