pondělí 17. října 2016

568,40 Kč za letenku z Prahy do Benátek a zpět

568,40 Kč za letenku z Prahy do Benátek a zpět, Benátky, Levné letenky, ubytování v Benátkách, letiště Treviso, doprava z letiště do Benátek, Wizzair
Jednosměrnou letenku z Prahy do Benátek můžete koupit již za 284 Kč

Společnost Wizzair nabízí dnes a zítra 20% slevy na všechny své lety. V nabídce je spousta termínů ještě teď na podzim. V modelové situaci dáte jen 568,40 Kč za letenku z Prahy do Benátek a zpět.

Nabídka platí pro členy Wizz Discount Clubu, pro odbavení přes internet a s malým kabinovým zavazadlem. Příklad je s termínem odletu z Prahy 23. listopadu a zpátky z Benátek 30. listopadu. A jako vždy, kdo dřív koupí, ten levněji koupí. Kapacita je omezená.



Jak se stanete členem Wizz Discount Clubu a kolik to všechno stojí? Je to jednoduché.

1. Vytvořte si účet


Abyste dosáhli na nejnižší cenu letenek, potřebujete si u Wizzair založit účet. Zvolíte si přihlašovací jméno, což bude váš e-mail, nastavíte heslo, potvrdíte vstupní e-mail a můžete rezervovat letenky.

2. Kupte si členství ve Wizz Dicount Clubu


Pokud členství nemáte, kupte si ho. Vyplatí se. Členem WIZZ Discount Clubu se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Na konci nákupu se cena letenek přepočítá do členských cen. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok, a můžete ho využít pro libovolný počet letů.

568,40 Kč za letenku z Prahy do Benátek a zpět


Wizzair při členství garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč. A je to doma, členství je zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným cenám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinovou slevu. Ta vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob).

3. Vyberte si svůj let


Při výběru letu není potřeba přidávat žádné další služby. Tedy, pokud je sami nechcete. Systém vám bude nabízet přednostní nástup, více místa pro nohy, možnost většího zavazadla, pojištění ... Co ale rozhodně nepřehlédněte, je možnost, že se odbavíte on-line. Nemusíte, ale odbavení na letišti je pak zpoplatněné.

Nezapomeňte na zavazadlo. Wizzair má nestandardní rozměry pro kabinové zavazadlo. Při koupi letenky vás na to několikrát upozorní. Dá se to risknou a vzít si větší. Pravděpodobnost, že vás na odletové bráně "odlapí" a vy zaplatíte tučný doplatek je asi 20-30%.

Najděte si levné ubytování


Slušné ubytování v Benátkách, ve dvoulůžkovém pokoji, na tento termín se dá dnes rezervovat od 35 € za noc. Při výběru sledujte, zda vámi vybraný hotel neleží na některém z ostrovů. Není to sice žádná tragédie, ale počítejte pak s tím, že se do hotelu budete muset dopravovat lodí, což zbytečně zvyšuje náklady na pobyt.

Jak se dostat levně z letiště do Benátek

568,40 Kč za letenku z Prahy do Benátek a zpět, Benátky, Levné letenky, ubytování v Benátkách, letiště Treviso, doprava z letiště do Benátek, Wizzair
Budova letiště ve městě Treviso


Wizzair létá na letiště Treviso, vzdálené asi 35 km od Benátek. Z Benátek se do Trevisa dostanete za 4,65 € nebo 12 €. Cesta trvá 40-60 minut. Podívejte se na 7 kroků, jak se dostat z letiště Treviso do centra Benátek. 

Buon viaggio!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.