středa 21. září 2016

15 € za zpáteční letenku z Prahy do Benátek

15 € za zpáteční letenku z Prahy do Benátek, letiště, letenky, Benátky, levně
Letenku se společností Volotea z Prahy do Benátek můžete mít již za 5 €

Právě se objevila super zajímavá nabídka na cestu do Benátek na prodloužený víkend. Termín je od čtvrtka 8. do neděle 11. prosince. Kombinací letů od společnosti Volotea a Wizzair se dostanete cenu 15 € za zpáteční letenku z Prahy do Benátek. A jako vždy. Nabídka je omezená. Kdo dřív přijde, ten levněji letí.

Cena je platná pro on-line odbavení, cestu s příručním zavazadlem a musíte mít členství Supervolotea a Wizz Discount Club. Pokud některé členství nemáte, je jednoduché si ho pořídit. Jak na letenky za 15 €? Tady je návod, krok za krokem.

Volotea a její členství Supervolotea


1. Vytvořte si svůj účet, dostanete za to 10 € bonus


Nejprve si vytvořte svůj účet. Registraci provedete přímo na stránkách Volotea. Zadejte svůj e-mail a heslo. Po chvíli obdržíte potvrzovací e-mail a na váš účet u Volotea vzápětí naskočí kredit 10 €. Má platnost 1 rok. Platí na všechny lety společnosti v Evropě. Pozor! Při registraci přes Facebook, nedostanete nic.


2. Kupte si členství Supervolotea


Členství Supervolotea stojí 49.99 €. Platnost má opět 1 rok. A umožňuje vám, kromě jiných výhod, nakoupit 3x zpáteční letenku pro sebe. Nebo si třeba vyrazit někam společně s 5 kamarády.

3. Vyberte si svůj let


V dalším kroku si vyberete svůj let. Svoji vybranou letenku zaplatíte kartou a je to. Bez členství stojí letenka 19.99 €.

15 € za zpáteční letenku z Prahy do Benátek, levné letenky, praha, Benátky
Wizzair má letenky z Benátek do Prahy již za 9,99 €

Wizzair a jejich Wizz Discount Club


1. Vytvořte si účet


Abyste dosáhli na nejnižší cenu letenek, potřebujete si u Wizzair založit účet. Zvolíte si přihlašovací jméno, což bude váš e-mail, nastavíte heslo, potvrdíte vstupní e-mail a můžete rezervovat letenky.

2. Kupte si členství ve Wizz Dicount Clubu


Pokud členství nemáte, kupte si ho. Vyplatí se. Členem WIZZ Discount Clubu se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok, a můžete ho využít pro libovolný počet letů.



Wizzair garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč, a je to doma. Respektive členství máte zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným letenkám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinovou slevu. Ta vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob).

3. Vyberte si svůj let


Při výběru letu není potřeba přidávat žádné další služby. Tedy pokud je sami nechcete. Systém vám bude nabízet přednostní nástup, více místa pro nohy, možnost většího zavazadla, pojištění ... Co ale rozhodně nepřehlédněte, je možnost, že se odbavíte on-line. Nemusíte, ale odbavení na letišti je pak zpoplatněné.

Najděte si levné ubytování


Slušné ubytování v Benátkách na tento termín se dá dnes rezervovat v cenách od 3.000 Kč. při výběru sledujte, zda vámi vybraný hotel neleží na některém z ostrovů. Není to sice žádná tragédie, ale počítejte pak s tím, že se do hotelu budete muset dopravovat lodí, což vám zvýší náklady na pobyt.

15 € za zpáteční letenku z Prahy do Benátek, levné letenky, Praha, Benátky
Hlavní benátské letiště Marco Polo


Jak se dostat levně z letiště do Benátek


Společnost Volotea létá z Prahy přímo na benátské letiště Marco Polo. Cena za dopravu autobusem do centra Benátek je 8 €. Cesta trvá asi 20 minut.

Wizzair létá na letiště Treviso, vzdálené asi 40 km od Benátek. Z Benátek se do Trevisa dostanete za 4,65 € nebo 12 €. Cesta trvá 40-60 minut.

Buon viaggio!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.