středa 22. února 2017

Běžte si v Benátkách na karnevalu zabruslit

Běžte si v Benátkách na karnevalu zabruslit, Benátský karneval, program Benátského karnevalu, Benátky průvodce, kam v Benátkách
Umělá ledová plocha ve čtvrti Dorsoduro je přístupná veřejnosti až do konce Benátského karnevalu

V karnevalových Benátkách už panuje jaro. Tak třeba v sobotu 18.2. bylo azzurro a 19 stupňů. Avšak nejen karnevalem je člověk živ. Pokud vás už nebaví prohlídky památek, můžete si zasportovat. Běžte si v Benátkách na karnevalu zabruslit.

Nazujete brusle a frčíte


Je to jednoduché. Dorazíte na Campo San Polo ve čtvrti Dorsoduro. Na něm každoročně město postaví umělou ledovou plochu. Nazujete brusle a frčíte. Třeba v maskách.

Otevírací doba je od 11 do 21 hodin. Bruslí se po 1,5 hodinových blocích. Rozpis časů vidíte na obrázku. Ledová plocha je pro veřejnost k dispozici od 1. do 28. února.

Běžte si v Benátkách na karnevalu zabruslit, Benátský karneval, program Benátského karnevalu, Benátky průvodce, kam v Benátkách
Otevírací doba kluziště na benátském Campo San Polo


 

Nemáte s sebou brusle? Non c'è problema!


Jasně, brusle s sebou běžně vozíte, ale teď je zrovna nemáte? Non c'è problema! Půjčíte si je na místě. Ceny jsou mírné. Máte-li vlastní brusle tak si připravte 8 €. Půjčíte-li si je, zaplatíte 10 €. Můžete vyrazit i s dětmi. Mají tam pro ně připravené na vožení po ledě krásné, oranžové trakaře.

Říkáte, že vám bruslení moc nejde? Ale kdeže. Jste přece na karnevalu. Tak se bavte.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.