pátek 12. srpna 2016

458 Kč za zpáteční letenku do Benátek z Prahy

458 Kč za zpáteční letenku do Benátek z Prahy, Wizzair, levné letenky
Zpáteční letenky z Prahy do Benátek se společností Wizzair v říjnu za 458 Kč

Letecká společnost Wizzair nabízí na říjen poměrně slušný výběr letenek do Benátek za skvělé ceny. Tak třeba v termínu 19.-23 října můžete dát jen 458 Kč za zpáteční letenku do Benátek z Prahy. Včetně všech poplatků. A jako vždy, letenky rychle mizí.

Jak dosáhnout na 229 Kč za letenku


Abyste dosáhli na nejnižší cenu, potřebujete členství ve Wizz Discount Clubu. Pokud ho nemáte. Kupte si ho. Vyplatí se. Členem WIZZ Discount Clubu se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok a můžete ho využít pro libovolný počet letů.

458 Kč za zpáteční letenku do Benátek z Prahy, Wizzair, levné letenky
Modelový případ zpátečních letenek Praha - Benátky v říjnu za 458 Kč



Wizzair při členství obecně garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč a je to doma. Respektive členství máte zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným letenkám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinovou slevu. Ta vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob).

Ceny jsou včetně všech poplatků a platí do "vyprodání". Podmínkou je, že se odbavíte on-line, budete mít malé příruční zavazadlo a jste členem Wizz Discount Clubu. Bez členství je cena za zpáteční letenku 1.059 Kč. Letové dny jsou středa a neděle.

Jak z letiště do Benátek a jak levně bydlet


Společnost Wizzair lítá na druhé benátské letiště, do Trevisa. Jak se dostat levně z letiště v Trevisu do Benátek? Podrobný návod v 7 krocích.

Jak na levné ubytování v Benátkách.

Buon viaggio!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.