čtvrtek 25. srpna 2016

Letenky Praha - Benátky a zpět za 15.33 €

Levné letenky, Volotea, Praha - Benátky

Tiše, bez jakýchkoli marketingových oznámení, jsou k dispozici levné letenky Praha - Benátky a zpět za 15.33 €. Termíny jsou říjnu, listopadu a prosinci. Letenky za tuto supr cenu, v přepočtu za 414 Kč, získáte kombinací letů společností Volotea a Wizzair. 

Kombinace Volotea a Wizzair


Podmínkou je členství Supervolotea a Wizz Discount club. A že poletíte jen s kabinovým zavazadlem. A jako vždy, pospěšte si. Letenky rychle mizí.

Modelový případ je pro let z Prahy do Benátek 14.10. 2016 s Volotea za 5,34 €. Zpáteční let operuje Wizzair 19.10. 2016. Jejich letenka stojí 9.99 €.

Levné letenky, Volotea, Praha Benátky, 5 euro
Levná letenka od společnosti Volotea na trasu Praha - Benátky, za 5,34 Euro


Letenka společnosti Wizzair Benátky - Praha za 9,99 Euro
Letenka společnosti Wizzair Benátky - Praha za 9,99 Euro


Nemáte
účet nebo členství Supervolotea či Wizz Discount Club? Tady je návod jak na to.

Volotea


Nejprve si vytvořte svůj účet. Registraci provedete přímo na stránkách Volotea. Zadejte svůj e-mail a heslo. Po chvíli obdržíte potvrzovací e-mail a na váš účet u Volotea vzápětí naskočí kredit 10 €. Má platnost 1 rok. Platí na všechny lety společnosti Evropě. Pozor! Při registraci přes Facebook, nedostanete nic.

Členství Supervolotea stojí 49.99 €. Platnost má jeden rok. A umožňuje vám, kromě jiných výhod, nakoupit 3x zpáteční letenku pro sebe. Nebo si třeba vyrazit někam společně s 5 kamarády.

V dalším kroku si vyberete svůj let. Termíny z Prahy do Benátek jsou od října do prosince. Svoji vybranou letenku zaplatíte kartou a je to. Volotea létá na benátské letiště Marco Polo. 

Wizzair


Zaregistrujte se na stránkách Wizzair. Vše je v češtině. Wizzair, na rozdíl od Volotea, bonus za založení účtu neposkytuje.

Abyste dosáhli na nejnižší cenu, potřebujete ještě členství ve Wizz Discount Clubu. Pokud ho nemáte. Kupte si ho. Vyplatí se. Členem WIZZ Discount Clubu se stanete tak, že při nákupu letenky vám systém automaticky nabídne členství v klubu za 899 Kč. Sumu pak zaplatíte společně s letenkou. Členství platí rok a můžete ho využít pro libovolný počet letů.

Levné letenky, Wizzair, Benátky - Praha

Wizzair při členství obecně garantuje slevu 270 Kč na letenku. Letíte-li dvě osoby, tak při nákupu zpáteční letenky ušetříte 1.080 Kč a je to doma. Respektive členství máte zaplacené. Máte nárok na slevu pro sebe + 1 osobu proti běžným letenkám. Platí pro všechny lety během roku. Chcete-li letět s přáteli, volte skupinové členství. To vás vyjde na 1.499 Kč (1+5 osob).

Ceny jsou včetně všech poplatků a platí do "vyprodání". Podmínkou je, že se odbavíte on-line, budete mít malé příruční zavazadlo. Wizzair létá na letiště Treviso.

Najděte si levné ubytování


Levné ubytování v Benátkách si můžete na vybrat na Booking a nabídku porovnat na srovnávači cen Hotelscombined.


Jak se dostat levně z letiště do Benátek


Cesta z benátského letiště Marco Polo stojí 8 €. Naopak cesta z letiště Treviso stojí 4,65 € nebo 12 €.

Buon viaggio!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.