úterý 20. listopadu 2018

Získejte návod jak si užít Benátky

návod jak si užít benátky, cestovatelský festival v Praze 2018, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Benátky nejsou jen Velký kanál a most Rialto. Zažijte je jako místní

Získejte návod, jak si užít Benátky. Přijďte již tento víkend na cestovatelský festival Kolem světa. Sejdeme se v pražském hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Nenechte si ujít 70 přednášek v 5 sálech a 15 exotických restaurací. S přednáškou o Benátkách vystoupím na festivalu už po čtvrté.

Benátky budou v sobotu


Povídat si s návštěvníky o Benátkách budu v sobotu 24. listopadu od 14.30 hodin v sále č. 5, s názvem Taurus. Podíváme se na místa, které znají místní, řekneme si zajímavosti, nenajdete v turistických průvodcích a dozvíte se tipy, kam v Benátkách zajít na jídlo, zmrzlinu nebo třeba Aperol spritz.

získejte návod jak si užít benátky, zmrzlina v benátkách, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Odhalte, kam chodí v Benátkách na zmrzlinu místní


Po přednášce se ještě můžeme potkat na neformálním METAXA Meet & Greet setkání. 

To bude v Metaxa baru, který najdete v předsálí festivalu, u fotokoutku. Setkání se mnou i s ostatními řečníky proběhne od 15.00 do 16.30 hodin.

Mega úspěšný festival


Vysočanský hotel Clarion se stane tuto sobotu a neděli Mekkou všech příznivců cestování. Mega úspěšný festival, který křižuje republiku a dvakrát ročně zavítá do Prahy, má u všech cestovatelů skvělou pověst.

návod jak si užít benátky, cestovatelský festival v Praze 2018, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Oficiální plakát cestovatelského festivalu Kolem světa v Praze listopad 2018




Program a ceny vstupenek


Cestovatelský festival Kolem světa začíná v sobotu 24. listopadu v 10 hodin a končí v neděli 25. listopadu ve 22.30 hodin. Program je nabitý. Podívejte se na detaily všech 70 přednášek.

Vstupenky si můžete zakoupit na místě nebo on-line. Jednodenní jsou již od 390 Kč. Ty dvoudenní od 590 Kč. Vzhledem k tomu, že projekce běží téměř vždy současně v pěti sálech, bude to často těžké rozhodování.

Doprovodný program


Bohatý doprovodný program nabízí možnost ozdobit se tradiční hennou, malováním na obličej nebo rasta copánky. K zakoupení bude spousta exotických dárků. Vyzkoušet si budete moci i tradiční batiku, malbu mandal nebo pískování.

Taky na vás budou čekat gastrospeciality z celého světa a slosování anketních lístků o hodnotné ceny


Potkáme se? Přijďte si o víkendu zacestovat. Budu se těšit, že se potkáme.

Hledáte levné ubytování v Benátkách? Vyzkoušejte!

 

Booking.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.