středa 1. srpna 2018

Smím prosit? Běžte si v Benátkách zatancovat!

Smím prosit? Běžte si v Benátkách zatancovat! zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Na benátském náměstí Campo San Giacomo dell´Orio to každou úterní noc žije o 106

Horké letní večery přímo vybízejí k tomu, jít se někam pobavit. Běžte si v Benátkách zatancovat! Ne na klasickou diskotéku, ale na náměstí. Mezi místní.

Funguje to jednoduše


Každé úterý se na benátském náměstí Campo San Giacomo dall´Orio schází místní, kteří si chtějí zatancovat. Bývá jich tak kolem čtyřicítky, padesátky. Věkové složení je velmi různorodé. Sám jsem se akce několikrát zúčastnil a mohu jen a jen doporučit :-)

Jak to funguje? Je to jednoduché. Prostě přijdete po 21. hodině na náměstí a zapojíte se. Buď s vlastním partnerem nebo oslovíte některou svůdnou Benátčanku nebo šarmantního Benátčana. Každému dle jeho libosti. Vetšinou se tancuje latina, klasika a tak.

Vstupné je dobrovolné


Během večera pak několikrát obejde náměstí hlavní pořadatelka s kasičkou. Požádá vás o dobrovolný příspěvek. Jeho výši si určíte sami. Vybraná částka pak slouží pro zaplacení nákladů.

Letos si můžete ještě zatancovat v těchto dnech (za špatného počasí se akce nekoná):

07. srpna. 
14. srpna
21. srpna
28. srpna
04. září
11. září
18. září
25. září
02. října

Začíná se vždy ve 21 hodin.

Jo, a italsky se "Smím prosit?" řekne "Vuole ballare con me?" nebo prostě jen "Balliamo?"


Levné ubytování v Benátkách? Vyzkoušejte!

 

Booking.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.