úterý 21. srpna 2018

Vydejte se na Benátský filmový festival

Vydejte se na Benátský filmový festival, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Letošní Benátský filmový festival oslaví již 75. ročník

Benátský filmový festival (La mostra internazionale d'arte cinematografica di Venezia) je nejstarší na světě. Letos oslaví již 75. ročník. Tradičně je součástí Biennale (26. května - 25. listopadu 2017). Vydejte se na Benátský filmový festival a těšte na skvělou světovou premiéru.

Zlatý lev pro režiséra a herečku


Je to další z 10+1 důvodů, proč letos navštívit Benátky. Slavnostní zahájení festivalu proběhne už příští týden ve středu 29. srpna. Závěr je naplánovaný na 8. září. Pre-openig, ale jen pro zvané hosty, bude v úterý 28. srpna.

Zlatého lva za celoživotní dílo dostane kanadský režisér David Cronenberg a britská herečka Vanessa Redgrave.

Světová premiéra firmu A Born is Star s Lady Gaga


Očekávanou světovou premiérou bude film A Star is Born. V milostného příběhu hudebník Jackson Maine (Bradley Cooper) objeví mladou zpěvačku Ally (Lady Gaga). Ta se právě rozhodla vzdát se svého snu o kariéře zpěvačky.



Jack ji však přesvědčí, aby se vrátila zpět na jeviště. Oba se postupně do sebe zamilují. Čím větší je ale úspěch Ally, tím složitější je jejich vzájemný vztah...

Do kin až v říjnu


Film se bude promítat 31. srpna v Sala Grande v Palazzo del Cinema na benátském ostrově Lido. Jeho titulní melodie se už pomalu stává světovým hitem. Snímek se dostane do světových kin během letošního října.  

Program Benátského festivalu je neobyčejně pestrý. Podívejte se na seznam projekcí v jednotlivých dnech.

Najděte si levné ubytování v Benátkách

 

Booking.com


Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.