čtvrtek 23. dubna 2015

Romantická večeře s michelinským šéfkuchařem. Pouze v pátek 24.dubna. 

Budete trávit tento víkend v Benátkách? Přemýšlíte, co s pátečním večerem? Máte rádi dobré jídlo? Pak mám pro vás tip, kterým můžete potěšit sebe, ale i svého partnera. Tento pátek 24.4. od 19.30 hodin můžete zajít na luxusní večeři o 5 chodech v 5 hvězdičkovém hotelu Boscolo Venezia.
Večeře nazvaná Cena Stellata Venezia se koná v hotelové restauraci Il Giardino Segreto a aperitiv se bude podávat v baru Doge Orseolo. Vše bude pod taktovkou nového, jednohvězdičkového michelinského šéfkuchaře Diega Rigottiho. Tématem večeře je spojení chutí a emocí. Akce se koná u přiležitosti uvedení nového šéfkuchaře a ve spolupráci hotelu Boscollo Venezia se společností Ca’ d’Or, jenž se specializuje na šumivé vína. 

Učitě vás zajímá, kolik to vše bude stát? Tak tedy 75 € za osobu, co je po přepočtu cca 2.100,- Kč. Uvážíme-li, že je o večeři typu Haute Cuisine, v Benátkách, v 5 hvězdičkovém hotelu (ti z vás, kteří znají pražský hotel Boscolo mají už představu na jaké úrovni hotel poskytuje své služby), s michelinským šéfkuchařem, je cena ve srovnání s Prahou více než zajímavá.


  
Jak se do hotelu dostanete? Hotel leží cca 1 km od benátského vlakového nádraží Santa Lucia, ve čtvrti Cannaregio. Můžete si tedy udělat hezkou procházku nebo použít vaporeto, linky 4.2 či 5.2 (jezdí každých 10 minut) a vystoupit na zastávce Madonna dell'Orto. Pokud by jste chtěli být styloví, můžete využít soukromé taxi (motoscafo), které vás vysadí přímo u vchodu do hotelu.

Více informací a rezervace na +39 041 220.81.11 nebo na reception@venezia.boscolo.com



Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.