pondělí 13. března 2017

Přijďte si užít Benátky na cestovatelský festival v Praze

Přijďte si užít Benátky na cestovatelský festival v Praze, průvodce Benátky, kam v Benátkách, co vidět v Benátkách
Proč má gondola vpředu zuby a co znamenají? Dozvíte se na přednášce 18. března na festivalu Kolem světa

67 projekcí, 5 sálů. To je cestovatelský festival Kolem světa 2017 v Praze. Benátky nebudou chybět. Víkend plný cestování startuje v sobotu, 18. března v Praze, ve vysočanském Clarion Congress Hotel Prague.

Benátky budou hned v sobotu


Povídat si s návštěvníky o Benátkách budu hned v sobotu 18. března od 10 hodin v sále č. 4, s názvem Virgo.

Vysočanský hotel Clarion se stane tuto sobotu a neděli Mekkou všech příznivců cestování. Mega úspěšný festival, který křižuje republiku a 2x ročně zavítá do Prahy, má u všech cestovatelů skvělou pověst. Zahraniční hosté, fotoworkshopy, taneční představení, gastrospeciality z celého světa, tradiční výrobky z Afriky, Asie, Jižní Ameriky ...



Program a možnost vstupenek zdarma


Cestovatelský festival Kolem světa začíná v sobotu 18. března v 10 hodin a končí v neděli 19. března ve 20.30 hodin. Program je nabitý. Podívejte se na detaily všech 67 přednášek.

Vstupenky si můžete zakoupit na místě nebo on-line. Jednodenní jsou za 400 Kč. Ty dvoudenní za 600 Kč. Vzhledem k tomu, že projekce běží každou hodinu současně v pěti sálech, bude to mnohdy těžké rozhodování.

Vyhrajte jednu z 10 vstupenek zdarma. Platí na celý víkend. Stačí vám k tomu jen Facebook a trocha štěstí. Detaily najdete na fcb stránce festivalu.

Potkáme se? Přijďte si o víkendu zacestovat. Budu se těšit na setkání s vámi. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.