úterý 3. července 2018

Navštivte Dóžecí palác v noci

museo chiara di luna, Navštivte Dóžecí palác v noci, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Dóžecí palác má v noci neopakovatelnou atmosféru a nádech tajemna
Přestože vstupné do Dóžecího paláce nepatří mezi nejlevnější, téměř celý den si na prohlídku počkáte ve frontě. Teď přes léto ale nemusíte. Navštivte Dóžecí palác v noci.

Přes víkend až do 23 hodin


Umožní vám to akce s názvem Muzea v měsíčním svitu (Musei al Chiaro di Luna). Každý pátek, sobotu a neděli je Dóžecí palác otevřený až do 23. hodiny. Poslední vstup je ve 22 hodin. Noční prohlídky budou trvat celé léto.

Na večerní prohlídky si můžete na stránkách MUVE zarezervovat komentovanou prohlídku s průvodcem. Jsou k dispozici v italštině, angličtině, francouzštině a němčině.

Musei al Chiaro di Luna, Navštivte Dóžecí palác v noci, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Oficiální symbol akce Musei al Chiaro di Luna


Ušetřete čas


Iniciativa Musei al Chiaro di Luna vznikla v roce 2016 v nadaci MUVE (Musei Civici Venezia). Cílem je vytvořit nové příležitosti k návštěvě obrovského uměleckého dědictví města i pro lidí, kteří za normálních okolností nemohou navštívit muzea v běžných otevíracích hodinách.

Stejně tak je snahou benátského magistrátu rozprostřít davy zájemců o tuto jedinečnou památku do delšího časového úseku.

Levné ubytování v Benátkách

 

Booking.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.