úterý 29. května 2018

Nenechte si ujít živý koncert na náměstí Svatého Marka!

Nenechte si ujít živý koncert na náměstí Svatého Marka, koncert, zucchero, náměstí svatého marka, zažijte benátky jako místní, benátky průvodce, kam v benátkách, co vidět v benátkách, benátky památky, benátky historie, jak se najíst v benátkách, kde se najíst v benátkách, co ochutnat v benátkách, kam v benátkách na víno, benátky aperol spritz,
Zucchero během své kariéry prodal přes 60 miliónů alb

Na jedno z nejhezčích náměstí na světě, na Piazza San Marco, se po více než 7 letech vrátí velký pop-rockový koncert. Ve dnech 3. a 4. července na něm vystoupí italská hudební megastar Zucchero s programem The Best Live. Nenechte si ujít živý koncert na náměstí Svatého Marka!

Jedinečný zážitek


Proč o tom píšu? Důvody jsou dva. Budete-li v té době v Benátkách, můžete si užít jedinečný zážitek. Vstupenky na koncert koupíte na portále ticketone nebo přímo na stránkách pořádající agentury F&P Group. Ceny začínají na 50 €.

Nepatří-li Zucchero zrovna mezi vaše oblíbence, bude lepší si svůj výlet do Benátek naplánovat na jiný termín. Není-li to už možné, tak počítejte s tím, že ve dnech koncertu se na náměstí moc nedostanete.

200.000 fanoušků na největším koncertě v Benátkách


Živé koncerty přímo v Benátkách jsou spíše výjimečné. Ten poslední se konal v roce 2013. Na ostrově San Giorgio Maggiore, v Teatro Verde, zpívala americká zpěvačka Patti Smith.

Úplně největší akcí však byl koncert skupiny Pink Floyd. Na jejich šou v červenci 1989 přišlo přes 200.000 fanoušků. Plovoucí stage byla umístěná na mořské hladině v Bacino San Marco a směřovala přímo k Dožecímu paláci.

Blízký vztah Zucchera k Benátkám


Zucchero, vlastním jménem Adelmo Fornaciari, má blízký vztah k Benátkám. Je jednou z tváří současné kampaně #EnjoyRespectVenezia, která se snaží přimět návštěvníky města, aby respektovali nejen město a jeho historii, ale i jeho obyvatele.



Prodej zpěvákových alb se celosvětově už vyšplhal k 60 miliónům. Byl mimochodem prvním západním umělcem, který po pádu berlínské zdi hrál v ruském Kremlu.

Během své kariéry spolupracoval třeba s Bryanem Adamsem, Bonem, Ray Charlesem, Ericem Claptonem, Joe Cockerem, Milesem Davisem, Peterem Gabrielem, Markem Knopflerem, Lucianem Pavarottim, Iggy Popem nebo Stingem.


Levné ubytování v Benátkách? Vyzkoušejte

 

Booking.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.