pondělí 7. března 2016

66 projekcí, 5 sálů a taky Benátky. To je Cestovatelský festival

doBenatek.cz Romantická projížďka gondolou. Benátky, čtvrť Svatého Marka
Romantická projížďka gondolou v benátské čtvrti San Marco
 
Zavřete oči. Sedíte s partnerem v útulné hospůdce na nábřeží jednoho z kanálu v Benátkách. Modré nebe nad hlavou, sluníčko příjemně hřeje. Místní dobroty zapíjíte skvělým domácím vínem. Hlavu máte plnou zážitků z Benátek. Záhadných, romantických, zhýralých ale i každodenních. 

Zní to jako sen? Ale kdepak. Stačí 50 minut letu z Prahy a sen se stane skutečností. Za pár kaček. Doslova. Je to snadné. Přijďte si poslechnout jak na to. Už tento víkend v Praze.

Bacaro Cantina Do Mori, Benátky, typická benátská hospůdka
Cantina Do Mori. Typická benátská hospůdka, které se v místním dialektu říká bacaro

 

66 projekcí, 5 sálů a taky Benátky


66 projekcí, 5 sálů a taky Benátky. To je Cestovatelský festival, který startuje tuto sobotu, 12. března v Praze na Smíchově. A "Benátky" budou u toho. Hned první den ráno od 10 hodin v Malém sále 3. 

Národní dům na pražském Smíchově se stane tuto sobotu a neděli Mekkou všech příznivců cestování. Veleúspěšný festival, který 2x ročně zavítá do Prahy má u všech cestovatelů velmi dobrou pověst. Jsem velmi hrdý na to, že se mi podařilo dostat Benátky na program tohoto festivalu. 

doBenatek.cz Pozvánka na Cestovatelský festival v Praze

Program a vstupenky


Cestovatelský festival začíná v sobotu 12. března v 10 hodin a končí v neděli 13. března ve 20.30 hodin. Program je opravdu nabitý. Podívejte se na detaily všech 66 přednášek.

Vstupenky si můžete zakoupit zde. Jednodenní jsou za 400 Kč. Ty dvoudenní za 600 Kč. Vstupenka vás opravňuje ke vstupu na všechny cestovatelské projekce (mimo workshop). Vzhledem k tomu, že projekcí běží každou hodinu současně pět, tak to bude mnohdy těžké rozhodování.

Dorazíte? Přijďte si o víkendu zacestovat. Budu se těšit na setkání s příznivci cestování. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.