pátek 25. března 2016

1. narozeniny jsou tady

1. výročí blogu do Benátek.cz Díky všem za podporu. Benátky

Dnes je to přesně rok a jeden den, co jsem sem napsal první článek o Benátkách. Blog doBenatek.cz tedy slaví své 1. narozeniny. Dnes, během velikonočních svátků, je tak čas na malé bilancování. Pár čísel, které charakterizují uplynulý rok:

- 2.000+ hodin spolkla práce na tvorbě a při psaní blogu

- 293 článků vyšlo na blogu. Počet písmenek raději nepočítám ;-)

- 10 návštěv Benátek, a to i s mnohými z vás

- 5 přednášek o Benátkách na různých fórech

- 1. místo ve vyhledávačích na heslo Benátský karneval 2016 resp. Benátky karneval 2016

Proč to všechno dělám? Protože mě hrozně baví. Pořád. Možná i víc než před rokem. Rád lidem ukazuji jiné Benátky. Ty které nejsou v průvodcích. Jsem rád když vidí město z jiné strany, než jako součást anonymního davu turistů. Těší mě, když si lidé můžou Benátky užít. Užít jako jako místní.

Zažijte Benátky jako místní, bacari, cicchetti, prosseco, domácí víno

Největší zážitek


Největší zážitek za ten rok? Minulý týden, 40 kilometrů od Benátek, na letišti v Trevisu. To si tak člověk stojí v příletové hale, když k němu přistoupí neznámý starší pán a povídá: "Nejste náhodou pan Křepelka, co píše ten úžasný blog o Benátkách?" 

Na mé překvapené přitakání, pokračuje: "Jsme tady s manželkou a synem a výlet do Benátek podnikáme mimo jiné i díky Vašemu blogu". Po takových slovech víte, že psát blog má smysl a že budete psát dál a s ještě větší chutí.

Díky všem za přízeň, podporu a těším se, že se budeme i nadále potkávat na stránkách doBenatek.cz nebo s některými z vás i přímo v Benátkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.