úterý 6. října 2015

Nová letecká linka z Prahy do Benátek

Do Benátek nově 3x týdně

Skvělá zpráva pro všechny příznivce italských Benátek. Od čtvrtka 4. února 2016 začne společnost easyJet (www.easyJet.com) provozovat novou leteckou linku na trase Praha - Benátky. Lety budou operovány 3x týdně a to v úterý, čtvrtek a sobotu. Letadla budou z Prahy mířit na benátské letiště Marco Polo, které je vzdálené jen 20 minut jízdy autobusem od centra Benátek. Ceny jednosměrných letenek začínají na necelých 800 korunách.

Čtyři dopravci na jedné trase

EasyJet se tak připojí ke stávajícím třem leteckým dopravcům. Prvním je maďarský WizzAir (www.wizzair.com). Ten lítá 2x týdně. V úterý a sobotu. Operuje na letišti v Trevisu, cca 40 km od Benátek.

Druhým je Volotea (www.volotea.com). Stejně jako wizz lítá 2x týdně. V Pondělí a pátek. Využívá ale přímo benátské letiště Marco Polo (20 min busem do centra Benátek).

Třetím do party je ČSA (www.csa.cz). Ty mají frekvenci 3x týdně. V úterý, čtvrtek a sobotu a také využívají letiště Marco Polo. 

Čtyři dopravci na jedné trase, je dobrá zpráva pro cestující. Kromě většího výběru z odletových časú je určitě zaděláno i na zajímavé ceny letenek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.