pátek 10. dubna 2015

50 odstínů šedi = Casanova Grand Ball v Benátkách

 

Zavřete oči a představete si to: Vy a Váš partner uprostřed nádherného benátského paláce, máte na sobě dobové kostýmy. Jste o několik století zpět a užíváte si atmosféru starých Benátek společně s Casanovou.

Uvažujete-li, že by jste se svým partnerem vyrazili příští rok na benátský karneval (23.1.-9.2.2016 více zde ) a nemůžete se rozhodnout který z termínů by pro Vás byl ten pravý, tak zvolte víkend 6.-7. února. V té době totiž můžete vyrazit na Casanova Grand Ball. Ten letošní už sice nestihnete, neboť byl na Valentýna, ale ten příští stihnete určitě. Bude se konat v sobotu 6 února 2016 od 20 hodin a jeho tématem bude bestseller 50 odstínů šedi. Přes den si tak můžete užívat karnevalového veselí v ulicích Benátek a večer se jako mávnutím kouzelného proutku přenesete do dob minulých.

Bál se koná v soukromém Palazzo Ca’ Zen: Každoročně je součástí bohatý doprovodný program. A kolik takový zážitek stojí? Vybrat si můžete ze 3 možností.

1. Full service, který zahrnuje, vstup do Palazzo Zen, welcome drink, luxusní 4 chodovou večeři servírovanou u stolu, open bar na vybrané italské vína a nápoje, kompletní doprovodný program a účast na samotném bálu. V ceně je také zapůjčení kostýmů. Zvolíte-li tento servis zaplatíte 1.050 € za osobu.

2. Full ticket, je stejný jako full service, jen s rozdílem, že v ceně není kostým. Cena je 650 €. 


3. Ticket after dinner. Tato vstupenka platí až od 23.30 a zahrnuje noční taneční zábavu s animátory a DJs, open bar. Cena 180 €.
 
Tak co myslíte? Není to dobrý tip třeba k narozeninám nebo na vánoční dárek

Oficiální program Benátského karnevalu 2016 najdete zde.

Pro vstupenky na ples si klikněte zde

Žádné komentáře:

Okomentovat

Je fajn, že si svůj názor nenecháváte pro sebe.